Tämä on tietosuojakäytäntömme.


Otamme yksityisyytesi vakavasti ja ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin varotoimiin turvaaksemme sille toimittamasi henkilötiedot. Tämä online-tietosuojalausunto on suunniteltu kertomaan sinulle, kuinka keräämme ja käytämme henkilötietojasi.

Olemme verkkosivuston rekisterinpitäjä. Näiden käytäntöjen lisäksi henkilötietosi on suojattu EU: n yleisessä tietosuoja-asetuksessa. Tämän lain mukaan käsittelemme vain tietoja, joita pidämme sinusta laillisella ja oikeudenmukaisella tavalla. Säilytämme tietosi turvallisesti estääkseen kolmansien osapuolien luvattoman käytön. Henkilötietojasi saatetaan joutua luovuttamaan, jos meidän on paljastettava niitä laissa tai hallituksen tai lainvalvontaviranomaisen laillisen pyynnön seurauksena.



Mitä tietoja keräämme?


Keräämme tietoja asiakkailta, kun he rekisteröityvät ja tekevät ostoksia verkossa. Keräämme myös tietoja asiakkaistamme heidän verkkosivuston käytöstä. Käytämme näitä tietoja vahvistamaan asiakkaidemme henkilöllisyyttä, käsittelemään maksuja, hallitsemaan tilauksia, mukaan lukien toimitus, viestimään asiakkaiden kanssa tilauksista, tuotteista, palveluista ja tarjouksista. Käytämme näitä tietoja myös tämän verkkosivuston edelleen kehittämiseen asiakkaiden käyttöön ja tietoturvan hallintaan.

Kun tarkastelet tätä verkkosivustoa linkittämällä toiselta verkkosivulta, voimme tallentaa kyseisen verkkosivun nimen sisäistä hallintoa ja analyysiä varten. Rekisteröintisi käsittelemiseksi ja tämän verkkosivuston hallinnan mahdollistamiseksi henkilötietosi voidaan välittää ulkopuolisille palveluntarjoajille, jotka saattavat käsitellä tietojasi puolestamme ja valvonnassamme. Voimme jakaa ei-henkilökohtaisia, nimettömiä, koottuja tilastotietoja (ryhmätietoja) tämän sivuston kävijöistä, käytöstä ja muista liikennemalleista yhteydessä olevien tai kolmansien osapuolten kanssa.

Emme paljasta henkilötietojasi kolmansille osapuolille paitsi edellä esitetyllä tavalla tai siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että meidät vaaditaan tekemään niin oikeuden määräyksellä tai muulla laillisella vaatimuksella.

Voit ilmoittaa meille aiemmin kerättyjen tietojen päivityksistä, muutoksista tai korjauksista ottamalla meihin yhteyttä tämän verkkosivuston Yhteystiedot-osion kautta.

Tärkeimmät tietojen käyttötavat
Rekisteröitymällä meille suostut siihen, että käsittelemme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
• Arvioida ja parantaa kaupallisen toimintamme tarjoamista, mikä saattaa edellyttää edustajaltamme yhteydenottoa sinuun;
• Suorittaa perustarkastuksia varmistaaksesi, että tietosi ovat aitoja, jotta luotto- tai maksukorttitietojen vilpillinen käyttö voidaan estää.
• markkinatutkimukseen, mukaan lukien tilastollinen analyysi käyttäjien käyttäytymisestä, jotka voimme paljastaa kolmansille osapuolille hajautetussa yhdistetyssä muodossa;
• Jotta voimme noudattaa kaikkia meille laissa asetettuja vaatimuksia; ja
• Jotta voit lähettää sinulle säännöllisesti (tämä voi sisältää sähköpostia) ominaisuuksia, tuotteita ja palveluita, tapahtumia ja erikoistarjouksia.


Mitä tietoja paljastamme?


Paljastamme ei-henkilökohtaisia ​​tietoja vain analytiikan, yhdistämisen ja tilastointitarkoituksiin. Paljastamme kuitenkin kassaprosessiin lisätyt henkilötiedot kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajalle, PayPalille, vilpillisten toimien estämiseksi tarkistamalla ja tarkistamalla toimitus- ja laskutustiedot. Edellä mainitut paljastetut tiedot rajoittuvat yksinomaan asiakkaan nimeen, osoitteeseen ja puhelinnumeroon.
Voimme paljastaa keräämämme tiedot, jos laki niin vaatii, tai hyvässä uskossa, jos se on kohtuudella tarpeen (1) oikeudellisen prosessin noudattamiseksi, (2) vastaamiseksi vaatimuksiin tai (3) oikeuksien, omaisuuden tai henkilökohtaisten oikeuksien suojaamiseen yrityksemme, asiakkaidemme, toimittajiemme tai yleisömme turvallisuutta.
Voit milloin tahansa peruuttaa palvelumme tilaamalla sen pyytämällä sitä yhteystietojemme kautta Yhteystiedot-osiossa.


Evästeet


Käytämme evästeitä tallentamaan tietoja, jotka ovat välttämättömiä käyttäjäkokemuksellesi selatessamme verkkosivustoamme. Evästeet eivät liity järjestelmään eivätkä vahingoita tiedostojasi. Ne ovat pieniä tietoja, jotka selaimesi tallentaa tietokoneen kiintolevylle. Evästeemme eivät sinänsä tunnista yksittäistä käyttäjää, mutta tunnistavat käyttämäsi tietokoneen, jotta tiedämme, kun palaat verkkosivustoille. Suurin osa selaimista hyväksyy evästeet automaattisesti, mutta voit estää selaimesi muuttamalla selaimesi asetuksia.


Mainonta ja yksityisyys


Kolmannen osapuolen toimittajat näyttävät mainoksiamme Internet-sivustoissa. Kolmannen osapuolen toimittajat käyttävät evästeitä mainostemme näyttämiseen käyttäjän aikaisemman vierailun perusteella verkkosivustollamme.


Turvallisuus


Teemme kaikki kohtuulliset varotoimet suojellaksemme käyttäjien tietoja salausohjelmiston [SSL] avulla. Näin voimme varmistaa, että arkaluontoiset tiedot eivät pääse vääriin käsiin.


Linkit muille verkkosivustoille


Voimme ajoittain viitata tai luoda suhteita yrityksiin, organisaatioihin ja julkisiin elimiin, joiden avulla voit käyttää niiden verkkosivustoja suoraan verkkosivustoltamme. Jokainen yritys, organisaatio tai julkinen elin harjoittaa omaa politiikkaansa prihenkilötietojen myyntiä ja evästeiden käyttöä. Jos olet erityisen kiinnostunut tai huolissasi siitä, miten tietojasi käytetään, sinun kannattaa lukea tietosuojaseloste asiaankuuluvalla verkkosivustolla. Yritämme tarjota sinulle linkkejä korkealaatuisiin, hyvämaineisiin verkkosivustoihin, joiden uskomme olevan sinulle kiinnostavia ja merkityksellisiä, mutta huomaa, että tällaiset kolmansien osapuolten verkkosivustot eivät ole meidän hallinnassamme, emmekä edistä tällaisten verkkosivustojen sisältöä . Kun napsautat jotakin näistä verkkosivustoista, poistut hallitsemaltamme alueelta. Emme voi ottaa vastuuta mistään ongelmista, jotka liittyvät kolmannen osapuolen tietojesi, verkkosivustosi sisällön tai näiden verkkosivustojen sinulle tarjoamien palvelujen käyttöön.

Voit antaa linkin (mutta ei kehystettyä linkkiä) tämän sivuston kotisivulle, mutta et (paitsi aikaisemmalla kirjallisella sopimuksellamme) millään tavalla, mikä antaa vaikutelman, että olemme yhteydessä tällaiseen toiseen sivustoon tai olemme hyväksyneet sen. Tämän lisäksi et saa linkittää toiselta verkkosivustolta tai vastaavalta taholta tämän verkkosivuston materiaaleihin tai tietoihin tai kopioida tai tallentaa mitään tämän sivuston osaa millään muulla verkkosivustolla ilman etukäteen annettua kirjallista suostumustamme.


Käytännön muutokset


Kaikki muutokset tähän tietosuojakäytäntöön julkaistaan ​​täällä ja ne tulevat voimaan välittömästi.


Yhteystiedot


Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostiin info@nlavonline.com

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Tai Reset password